Konference og event

- Gør jeres næste arrangement til noget ud over det sædvanlige


Kom og oplev de lyse, nyrenoverede faciliteter og kombiner det med den autentiske lufthavnsstemning.


Hvad end I har behov for at afholde et anderledes og spændende firmaevent eller et almindeligt møde, tilbyder HCA Airport skræddersyede løsninger til afholdelse af konference, møde og event. 


Alle opstillinger er mulige, vi har al nødvendigt AV-udstyr, og vi kommer gerne med forslag og ideer til et arrangement, hvor I kan skabe den perfekte oplevelse ved brug af en eller flere af lufthavnens unikke faciliteter: 


• Check-in: Personlig incheckning ved check-in skranken

• Personligt boardingkort: Med tekst efter eget ønske. Destination, navn eller andet

• Securitycheck: Alle går igennem sikkerhedstjek og får gennemlyst deres potentielle farlige håndbagage

• Udkald til take-off


Samtidig er der mulighed for afholdelse af aktiviteter på vores store udendørsarealer, ligesom bordopstilling efter ønske er inkluderet. Derudover kan catering tilkøbes efter behov.


Alle opstillinger er mulige i vores lokaler, og vi kommer gerne med konkrete forslag til jeres idéer.


Vi har også masser af gode idéer, hvis der skal ske lidt ekstra til jeres arrangement i lufthaven. I samarbejde med Lykke & Co. A/S tilbyder vi forskellige spil og underholdende teambuilding-aktiviteter til møder, konferencer og firmaarrangementer. Uanset om I vil lege efterforskere, booste sundheden, samarbejde i den gode sags tjeneste eller innovere, så er det alt sammen noget, der passer ind i vores rammer i lufthavnen. Læs mere her.


Kontakt Trine Nystrup-Hansen på trn@hca-airport.dk og hør mere om alle de muligheder, der er i lufthavnen og få ny inspiration til jeres næste arrangement.


Læs mere om vores faciliteter, muligheder for catering samt leje af landingsbanen i menuen til venstre eller download vores flyer her.


  

hca-sitemap.png

Lufthavnvej 131, DK-5270 Odense N | Tel: +45 65 95 50 72

Åbningstider: Mandag - fredag 08:00 - 18:00. Lørdag - søndag: 09:00 - 17:00

hha-logo2014