Billede:
file-5
Overskrift:

Eva fra security holder lufthavnen sikker

Oprettet:
20-02-2018
Nyhedstekst:

42-årige Eva Nielsen har sin daglige gang i HCA Airports security-afdeling. Her arbejder hun hver dag for, at lufthavnen er et sikkert sted at færdes.


eva


Eva og hendes kollegaer i security-afdelingen har en lang række forskellige arbejdsopgaver, som alle har til formål at sikre, at lufthavnens gæster får en god og sikker rejse. Én af Evas vigtigste opgaver er derfor at holde øje med lufthavnens videoovervågning og tjekke, at der ikke er sket noget mistænkeligt i løbet af de foregående 24 timer.


”Mange bliver overraskede over den store sikkerhed i vores lille lufthavn. Men her i HCA Airport er sikkerheden lige så vigtig, som i alle de store lufthavne. Vi har jo også mange gæster, og vores fornemmeste opgave er at sikre, at de får en god tur op og ned igen,” siger Eva.


En varieret arbejdsdag med mange opgaver

I HCA Airport er der altid en masse sikkerhedsmæssige arbejdsopgaver at tage fat på. Derfor keder Eva sig aldrig, når hun er på arbejde – især fordi der også er stor variation i opgaverne.


Eva bruger for eksempel sine arbejdsdage på at ”sweepe” hele lufthavnen og sikre, at der ikke ligger farlige eller forbudte genstande gemt i et hjørne. Hegnet omkring lufthavnen skal ligeledes tjekkes igennem for huller hver dag. Og når Eva og hendes kollegaer alligevel er ude, kigger de også efter ubudne gæster i form af for eksempel fugle, rådyr og harer, som kan være til stor fare for flysikkerheden.


Men Eva holder sig ikke kun i baggrunden. Som gæst i HCA Airport møder du hende nemlig, når du skal igennem security-tjekket. Eva er med til at undersøge lufthavnsgæsternes bagage og holde øje med mistænkelige personer, ligesom hun også ofte står ved flyet og byder dig en god rejse, når du skal boarde.


Eva glæder sig til at sende en masse glade danskere afsted på ferie, når sæson 2018 bliver skudt i gang den 16. april.


file@2x

Eva hjælper også til ved forskellige events i HCA Airport. Her ses hun sammen med Jason Watt til Sportscar Event, hvor kræftramte børn kunne få en vild tur i ægte racerbiler.hca-sitemap.png

Lufthavnvej 131, DK-5270 Odense N | Tel: +45 65 95 50 72

Åbningstider: Mandag - fredag 08:00 - 18:00. Lørdag - søndag: 09:00 - 17:00

hha-logo2014