Billede:
image003
Overskrift:

Ny café i HCA Airport

Oprettet:
10-05-2019
Nyhedstekst:


I maj checker Bjarne Pedersen ind i HCA Airport og gør klar til at gå i luften, når han åbner lufthavnens nye café, Café Take Off


Uden mad og drikke duer helten ikke. Det gælder også her i HCA Airport, hvor vi er både stolte af og glade for at kunne byde velkommen til Bjarne Pedersen, der står bag lufthavnens nye café, Café Take Off.


Bjarne Pedersen er et særdeles kendt ansigt i HCA Airport, hvor han gennem de seneste fem år har haft sin daglige gang som brandmand på deltid. Et erhverv, som han dog ikke lægger på hylden med åbningen af Café Take Off den 28. maj.


Og med sit store kendskab til dagligdagen og livet i lufthavnen, har Bjarne Pedersen og hans team valgt at satse på mere end blot at servicere de flyvende lufthavnsgæster ved afgange og ankomster. Som noget nyt vil der nemlig være faste åbningstider i caféen, så ansatte, lejere og gæster i lufthavnen kan nyde en bid mad eller en god kop kaffe i løbet af dagen.


”Det bliver en stor opgave, men jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at vi nok skal lykkedes. Vi glæder os rigtig meget til at byde vores gæster velkommen og vise dem, hvad vi kan,” siger Bjarne Pedersen.


Bjarne Pedersen har allieret sig med en række dygtige kokke, som har stor erfaring med både catering og festmad. Og derfor vil Café Take Off også satse på at lave mad ud af huset og afholde private fester, firmaarrangementer og events for offentligheden i lufthavnens cafélokaler. Der er blandt andet planer om at invitere til foredrag og vinsmagninger, og så er det første musikarrangement faktisk allerede på trapperne.


Hvis du vil vide mere om Café Take Off, er du velkommen til at kontakte caféen eller følge med på deres Facebook-side, hvor de løbende vil opdatere fra hverdagen i en lufthavnscafé.


Kontakt

Café Take Off

Lufthavnvej 131

5270 Odense N

Tlf: 52 11 10 85

Mail: info@cafe-takeoff.dk

hca-sitemap.png

Lufthavnvej 131, DK-5270 Odense N | Tel: +45 65 95 50 72

Åbningstider: Mandag - fredag 08:00 - 18:00. Lørdag - søndag: 09:00 - 17:00

hha-logo2014