Billede:
IMG_3934
Overskrift:

Prøv din drømmebil i HCA Airport

Oprettet:
07-08-2015
Nyhedstekst:

HCA Airport i Beldringe giver nu fynboerne en enestående mulighed for at se, opleve og prøvekøre nogle af verdens mest potente og eksklusive sportsvogne som Lamborghini, Porsche og Ferrari.
I samarbejde med Sportscar Event lægger den fynske lufthavn lørdag d. 5. september asfalt til den spændende event, der for første gang gæster Fyn, og der er gratis adgang for alle til en sjov og anderledes dag i lufthavnen.
Du betaler først, hvis du ønsker en tur i din drømmebil som co-driver. Til gengæld støtter du en rigtig god sag, da hele overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Direktør i HCA Airport, Christian Berg, er stolt af, at det er lykkedes at indgå en aftale med Sportscar Event for de kommende 10 år og ser frem til debutudgaven på den fynske landingsbane.

”Jeg glæder mig over, at vi nu kan invitere fynboerne herud til en rigtig fed oplevelse, og at vi samtidig kan støtte Børnecancerfondens arbejde. Jeg håber på, at vi får rigtig mange gæster, og at det her er startskuddet til at få skabt en fantastisk event i Fyns lufthavn,” siger Christian Berg.

Sportscar Event har med stor succes afholdt lignende velgørenhedsarrangementer på Jyllandsringen, Sjællandsringen og ved Herning Messecenter, men aldrig tidligere har arrangementet været afholdt på Fyn.  


 

Dato: Lørdag 5. september

Adresse: Lufthavnvej 131, 5270 Odense N

Åbent: kl. 9 – kl. 16

Entré: Gratis for alle

 
hca-sitemap.png

Lufthavnvej 131, DK-5270 Odense N | Tel: +45 65 95 50 72

Åbningstider: Mandag - fredag 08:00 - 18:00. Lørdag - søndag: 09:00 - 17:00

hha-logo2014