Billede:
IMG_0019
Overskrift:

Rejseglad vinder fundet

Oprettet:
09-02-2018
Nyhedstekst:

Dette års Ferie-Fritid messe er overstået, og vi ser tilbage på en dejlig weekend, hvor vi fik hilst på mange rejseentusiaster. Vi håber, I fik en masse inspiration med hjem til jeres næste ferie, og vi håber at se mange af igen i lufthavnen i den kommende sæson.


I forbindelse med messen afholdte vi i samarbejde med Gislev Rejser en konkurrence om et rejsegavekort til en værdi af 5.000 kr. til en rejse fra HCA Airport i 2018. Med i præmien var også overlevelsespakker fra Fru Nielsens Take Off.  


Vi takker for interessen til alle jer, der deltog i konkurrencen. Den heldige vinder af lodtrækningen blev:


Lene Marie Hornskov Eriksen


Rejsegavekortet vakte stor glæde hos den rejseglade Lene Eriksen, der regner med, at gavekortet skal bruges til en rejse til Amalfi, der blandt andet er kendt for den smukke kyststrækning. Lene Eriksen har allerede planlagt en rejse i foråret, hvor turen går til Bretagne med bus. Lene rejser gerne to til tre gange om året - et år blev det faktisk til hele seks rejser, hvor alle destinationer var i Europa.


Lene Eriksen har rejst fra HCA Airport adskillige gange, fordi det er hurtigt og nemt at komme afsted og i lige så høj grad at komme hjem igen. 

Når Lene Eriksen rejser fra HCA Airport, kommer hun altid i god tid, så hun kan nyde kaffen og den gode kanelsnegl i Fru Nielsens Takke Off.


Stort tillykke til Lene Eriksen. Vi håber at rejsegavekortet vil bidrage med flere gode rejseminder. IMG_0022

hca-sitemap.png

Lufthavnvej 131, DK-5270 Odense N | Tel: +45 65 95 50 72

Åbningstider: Mandag - fredag 08:00 - 18:00. Lørdag - søndag: 09:00 - 17:00

hha-logo2014