Billede:
Billeder DAT FLY 3
Overskrift:

Rejser til Bornholm fra HCA Airport i 2018

Oprettet:
05-12-2017
Nyhedstekst:


I 2018 kan du flyve direkte med fly til Bornholm fra Odense, når det danske rejseselskab ”Bornholm - med fly” så småt starter op med afgange fra HCA Airport. 


I 2018 er der tale om to afgange med afrejse den 21.-24. juni og igen den 13.-16. september 2018 med 44 pladser på de to fly.


”Bornholm - med fly” har udsendt følgende pressemeddelelse:


DIREKTE FLY FRA MIDTJYLLANDS LUFTHAVN OG ODENSE TIL BORNHOLM I 2018


6 afgange direkte fra Midtjyllands Lufthavn/Karup og 2 afgange fra HCA Airport Odense, fordelt på månederne maj, juni, august og september 2018, bliver årets nyhed fra ”Bornholm - med fly”


Flyselskabet, som skal transportere vore gæster til Bornholm, bliver det danskejede DAT

Finn Granberg Hansen, som i sommeren 2017 startede sit eget rejseselskab ”Bornholm - med fly”, efter mere end 30 år i rejsebranchen, har succes med rejserne til Bornholm.


Sommeren 2017 - med afrejser i august og september - har været totalt udsolgte, oplyser Finn Granberg Hansen. Det var egentlig meningen, at afprøve med to afgange fra Midtjyllands Lufhavn via København til Bornholm, for at se om forlængede weekends faldt i jydernes smag.
Rejserne blev hurtigt udvidet med en afgang fra Aalborg Lufthavn og en afgang fra Billund Lufthavn.


Det stod klart, at forlængede weekends på fire eller fem dage ramte en målgruppe, der i mange år har ønsket at besøge Bornholm.
Den lange transporttid, omkostninger til flere broer og en færge gjorde udslaget, således at det for mange kun blev ved tanken at tage til Bornholm.

Det har givet os mod på at tilbyde jyderne og fynboerne endnu flere afgange med fly til Bornholm.


Med vores direkte fly fra Midtjyllands Lufthavn Karup, HCA Airport Odense, Billund og Aalborg Lufthavn er vore gæster fremme på Bornholm på 1 time og 10 minutter og efter mindre end to timer er gæsterne i gang med den første udflugt på Bornholm, oplyser Finn Granberg Hansen.

Rejserne er pakkerejser med fly, hotel med all inklusive eller morgenmad og udflugter samt transport mellem lufthavn og hotel. Gæsterne skal ikke tænke på andet end at nyde opholdet, slappe af og få én på opleveren.


Gæsterne vil gerne have mange oplevelser i de fire eller fem dage opholdet varer, og de to ekstra udflugter som kan tilkøbes, har stort set også været udsolgt i 2017. Dette betyder så også, at den store succes med en tur til Almindingen med besøg i Ekkodalen, hestevognstur i Danmarks femte største skovområde, Rytterknægten og ikke at forglemme, tarteletspisning - med en tartelet på 16,5 cm og ca. 400 gram hjemmelavet fyld - fortsætter i programmet for 2018. Årets nyhed er en formiddagstur til et af Bornholms flotte stenbrud på det nordlige Bornholm, oplyser Finn Granberg Hansen.


Allerede nu er der en del bookinger fra grupper og individuelle gæster. Så interessen og salget af de forlængede weekends på Bornholm i sommeren 2018 er allerede i fuld gang.


Alle afgange til Bornholm med ”Bornholm - med fly” er i Sommeren 2018 DIREKTE afgange fra Midtjyllands Lufthavn/Karup, HCA Airport Odense, Billund Lufthavn, og Aalborg Lufthavn, oplyser Finn Granberg Hansen.


Rejserne kan bookes via hjemmesiden www.bornholmmedfly.dk eller tlf. 61200540. Yderligere information fås ved henvendelse til Finn Granberg Hansen på tlf. 28602269 eller mail: f.hansen@newmail.dk


Hammershus - Havn Rokkestenen Fiskebuffet
hca-sitemap.png

Lufthavnvej 131, DK-5270 Odense N | Tel: +45 65 95 50 72

Åbningstider: Mandag - fredag 08:00 - 18:00. Lørdag - søndag: 09:00 - 17:00

hha-logo2014