Billede:
Billede1
Overskrift:

Rekordbeløb indsamlet til Sportscar Event

Oprettet:
03-09-2019
Nyhedstekst:

For andet år i træk har Sportscar Event i HCA Airport slået rekord og indsamlet mere end en halv million kroner til sygdomsramte børn.


Søndag var landingsbanen i HCA Airport forvandlet til en racerbane, hvor børn og voksne kunne købe sig en køretur i en af de 29 hurtige og smarte sportsvogne, der stod linet op til arrangementet. Anledningen var Sportscar Event, der i de seneste år har haft stor succes med deres velgørende arbejde i lufthavnen.


Det samme gjorde sig i høj grad gældende i år, hvor Sportscar Event, de frivillige kørere og de gavmilde fynboer, der var dukket op til arrangementet, fik indsamlet et rekordhøjt beløb til velgørenhed. Beløbet, der nåede op på svimlende 543.000 kroner, går til Børnecancerfonden, Trygfondens Familiehus og børnehospicet Lukashuset.


Stolte af fynboerne

Blandt de frivillige kørere, der sad bag rettet til søndagens bilræs, var blandt andet fynboerne Malene Jensen, Flemming Crone Rasmussen, Simon Svarer Lund, Thomas Larsen og Klaus Laurits Hansen. Den fynske femkløver kørte tilsammen 150 ture til Sportscar Event 2019 i HCA Airport og indsamlede i alt 130.000 kroner på de blot syv timer, eventet varede.


Og spørger man Flemming Crone Rasmussen, der foruden at være frivillig kører også er bestyrelsesmedlem i Sportscar Event, så kunne eventet næsten ikke være gået bedre.


”Vi er stolte af fynboerne. Tænk sig, at vi igen i år har sat ny rekord her i lufthavnen og har kørt i alt 543.000 kroner hjem,” siger Flemming Crone Rasmussen og tænker tilbage på en dag, som han sent vil glemme:


”Og i år vil også gå over i historien af en anden grund. Husk på, at en tur koster fra bare et par hundrede kroner og op til typisk 1600 kr. Og alligevel oplevede vi, at to passagerer efter deres respektive ture – den ene faktisk til netop 1600 kroner – trak pengepungen frem med denne bemærkning: Her er 300 kr. mere – så stor en oplevelse var det.”


Sportscar Event afholder sæsonens sidste event i Bornholms Lufthavn den 16. september.


hca-sitemap.png

Lufthavnvej 131, DK-5270 Odense N | Tel: +45 65 95 50 72

Åbningstider: Mandag - fredag 08:00 - 18:00. Lørdag - søndag: 09:00 - 17:00

hha-logo2014