UAS Denmark

UAS Denmark er netværket for den danske UAS-branche. Vi blev stiftet af Hans Christian Andersen Airport i november 2012, og vi er beliggende i den samme lufthavn i Odense. Vi er stedet, hvor virksomheder møder nuværende som kommende kunder, nye kundegrupper opdyrkes, idéer kvalificeres og hvor udviklere og forskere får afprøvet de nyeste teknologier. UAS Denmark vil sikre, at danske virksomheder, myndigheder og forskere præger udviklingen nationalt og internationalt inden for UAS-branchen – og får udnyttet det maksimale potentiale heri. Efter et halvt år havde vi rundet 50 medlemsorganisationer, nationale og internationale, og nye kommer hele tiden til. Vi er  repræsenteret af hele værdikæden; forskere, operatører, producenter, offentlige myndigheder, private virksomheder og slutbrugere.


Netværket er baseret på industri- og forsknings-kompetencer indenfor software, robotteknologi, sensorteknologi, materiale udvikling og anvendelsesområder såsom arktisk forskning, miljømæssige anvendelser, landbrug og homeland security for at nævne et par stykker.


UAS Danmark tilbyder en række netværk og formidlingsaktiviteter viden, og har siden sin nylige etablering hostet mere end 10 arrangementer på HC Andersen Airport med nationale og internationale deltagere, såsom ISARRA 2014 konference (International Society for Atmospheric Research using Remotedly piloted Aircraft), Videnskabelig dag af droner og mange flere.


Formålet med ISARRA 2014 var at samle forskere og forskerhold, der bruger ubemandede fly for atmosfæriske og jordobservation videnskaber. Begge fly, helikoptere, balloner og andre LTA, glenter, osv blev inviteret til at deltage. Der var sessions både til præsentationer af flyskrog og sensorer samt forskningsresultater er opnået ved hjælp af sådanne fly. Konferencen fremhævede også et møde om regulering og bedste praksis, som fokuserede på udfordringer for forskere, der ønsker at bruge ubemandede fly.Læse mere om vores arrangementer på vores hjemmeside.


Vi sigter mod at fremme vores medlemmer via hjemmesider, medier etc. og udvikle en række medlemsfordele. Følge os på LinkedIn og Twitter.


Vi har i fællesskab med branchen udarbejdet et dansk ROADMAP, som beskriver udviklingsstrategien for branchen 2014 og 2015. Læs mere her.


LogoUASDenmark

hca-sitemap.png

Lufthavnvej 131, DK-5270 Odense N | Tel: +45 65 95 50 72

Åbningstider: Mandag - fredag 08:00 - 18:00. Lørdag - søndag: 09:00 - 17:00

hha-logo2014